karriereplanlægning

Karriereplanlægning

At planlægge en god karriere kræver en indsats, men der findes gode råd på vejen

Karriereplanlægning er virkelig den rette måde at forbedre ens køreplan. Ser man tidligere præstationer og fremhæver sine mange succeser og skuffelser, kan man nemt spore den korrekte karriereretning. Dette er en enkel måde at identificere om man som person er på en passende karrierevej, og hvis ikke, hvordan kan man så komme tilbage på sporet? Mange betragter denne opgave som en stor udfordring og den udskydes ofte med diverse undskyldninger. Men det er én ting, som er nødvendig og kan klares rimelig nemt, hvis man afsætter tiden til det. Det kræver blot lidt tid alene, og en klar forståelse af, hvad man ønsker at få ud af sin karriere.

Har du tænkt over følgende i din karriereplanlægning?

  •  Målet
  • Vejen

Hvad er dit mål med din karriere?

Tænkt din karriere til ende. Hvor vil du være om 30 år. Vil du se tilbage på en karriere med store præstationer, er det pengene der driver værket, eller er det noget helt tredje der motiverer dig til aktivt at tage hånd om din karriere? Det ligegyldigt om du rammer plet, dit mål skal ofte justeres og det er de færreste der ikke løbende ændrer sine karrieremål.

Vejen

Tænk over hvordan du vil nå dit mål. Er det integritet, at have det sjovt eller noget helt tredje som du vil lægge vægt på for at nå dit mål. Det er vigtigt at gøre op med dig selv hvad dine værdier er og hvor langt du vil gå for at nå dine mål.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
karriereplanlægning, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *