Jobnet

Jobnet

På Jobnet kan du få information om uddannelse, jobsøgning for arbejdsløse. Jobnettet er en portal der giver arbejdsgivere mulighed for at finde nye medarbejdere. Jobnettets primære formål er at være er en jobbank hvor du kan ligge dit CV op, søge i ledige stillinger samt finde diverse information for dig som er på kontanthjælp eller ledig på dagpenge.

Få gavn af jobnet.dk

På www.jobnet.dk “min side” kan du hele tiden holde dig opdateret om hvor du er i dit rekrutteringsforløb eller jobsøgingsforløb.

Hvis du er syg i over 14 dage eller holder ferie skal du indmelde det på “min side”,
Du skal også huske at afmelde dig jobnet når du har fået nyt job. Får du arbejde gennem jobcentret sker dette automatisk af dit jocenter.

Nyt job

Søger du nyt job er jobnet.dk angiveligt noget for dig. Der er rigtig mange ledige stillinger på jobnet der er værd at gå efter. Søger du nyt arbejde hvad enten det er job i staten eller et rengøringsjob er der mange muligheder på jobnet. Jobcentret ønsker at hjælpe flere unge i arbejde og jobnet sætter derfor også fokus på praktikpladser, studiejob og fritidsjob.

Hvem udvikler Jobnet?

Udvikling af Jobnet er foregået i et samarbejde mellem Arbejdsmarkedsstyrelsen og Kommunernes landsforening. Beskæftigelsesministeriet er den øverst ansvarlige enhed for Jobnet. Man skal derfor ikke forveksle det offentlige drevet jobnets opgave i forhold til de kommercielle sites. Det er ingen fornuftig grund til kun at holde sig isoleret i jobsøgning til kun at søge på jobnet.dk

Hvad er job index ?

Job index a/s administrerer oversigter over bl.a. CV’er og ledige jobs i Danmark. Jobindex er en søgemaskine der gennemsøger mange jobbørser, herunder job net, for ledige jobs. Jobindex er et kommercielt drevet site, og mange vil nok mene at det er en del flere stillinger, som ligeledes er interessante her

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/6 (3 votes cast)
Jobnet, 4.3 out of 6 based on 3 ratings

En tanke om "Jobnet"

  1. Pingback: Karriere og mobilt bredbånd | Karriere og bredbånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *